Létezik gyors és olcsó teherautó bérlés?

Teherautó bérlés

Cégünk egy olyan új tevékenységi körbe kezdett, amely miatt vidékre kell majd költöznie a cég székhelyének és egyben a telephelyének is. Ennek következtében szükségünk lesz egyrészt teherautó bérlés, másrészt egyéb logisztikai szolgáltatás igénybevételére, annak érdekében, hogy minél előbb el tudjuk indítani az új szolgáltatásunkat.

Teherautó bérlés vidékre

De miért is szükséges nekünk elköltözni? Egyrészt az a speciális tevékenység és szolgáltatás, amit szeretnénk elindítani az egy csendesebb és főleg támogatóbb önkormányzatot igényel, mint amilyen a budapesti önkormányzatok bármelyike. Másrészt miután több európai ország összeállásával valósul meg a projektünk, ott voltak erre vonatkozó előírások. Így nem maradt más választásunk, mint költözni és a teherautó bérlés révén megoldani ezt a feladatot.

Teherautó bérlés könnyebbségei

Már csak arra voltam kíváncsi, hogy mikor ér el hozzám a feladat, mert általában ezek a különleges és azonnal oldjuk meg dolgok, mindig nálam kötnek ki. És ahogy vártam, meg is keresett a főnök másnap, hogy legyek olyan kedves álljak neki megszervezni a teherautó bérlés ügyét, mert maximum egy hét múlva meg kell kezdenünk a költözködést. Így hát nem maradt más választásom, mint belefogni ebbe a feladatba.

Első lépésben felhívtam egy barátomat, hogy ismer-e olyan speciális céget, akik a teherautó bérlés során nem szőröznek sokat a szerződéssel és azonnal rendelkezésünkre tudnak állni, teljesítve a különleges kívánságainkat is. Azt mondta hallott egy oldalról a hatarauto.hu csapatról, akiknek a telephelyén rengeteg kocsi áll, hihetetlenül jók a feltételeik és nagyon rugalmasak a szolgáltatásaik. Ennél jobb ötlete nem volt.

Másnap fel is hívtam a céget, miután áttanulmányoztam a honlapjukat és meg is beszéltem egy látogatást. A cég fő profilja a teherautó bérlés, de emellett sok más autót, hűtőkocsit és járműveket is adnak kölcsönbe. A cég telephelye Budapest az van, de ennyire szívélyes és hozzáértő társasággal már megmondom szintén régen találkoztam. A társaság vezetője személyesen fogadott és vezetett körbe a telephelyen.

Amikor elmondtam, hogy milyen célból jöttem és mit kellene megoldanom a teherautó bérlés során, akkor máris odavitt ahhoz a kocsihoz, amire meggyőződése és eddigi tapasztalatai alapján szükségünk lehet. A főnököm teljes egészében rám bízta ezt ügyet, nem voltak kétségei, hogy meg tudom-e oldani. Ezt látva a határautó főnöke elismerően nyilatkozott, hogy végre valaki, akinek pontos elképzelései és főleg elvárásai vannak, mert nagyon sokan csak jönnek hozzájuk, lézengenek és alig bírják elmondani, pontosan mit is szeretnének.

Mondtam neki, hogy számunkra a költözés révén elképesztő mértékben fog nőni a cégünk árbevétele és hogy a vidéki céges kultúrába és önkormányzati hozzánk való viszonyulásba elég gyorsan be fog illeszkedni a cégünk, élvezve annak minden előnyét. Így gyorsan alá is írtuk a szerződést és elégedetten távoztam.