Küldetés

Magyarország kiemelt turisztikai célpont bárki számára, hiszen természeti értékeinknek, hosszú múltra visszatekintő városainknak, a sok-sok műemléknek és a kitűnő szálláshelyeknek köszönhetően egyedülálló élményt nyújthat a hazai pihenés. Éppen ezért legfontosabb célunknak a hazai turizmus fellendítését tekintjük, mivel itthon kikapcsolódni legalább akkora élvezet lehet, mint elmenni egy másik országba. Hisszük, amit a mottónkban meg is fogalmaztunk: “Pihenni itthon a legjobb!”.

Küldetésünk tehát, hogy elsősorban a magyar közönséggel ismertessük meg a legszebb tájak és térségek értékeit. Honlapunkra kiválasztottuk a legszebb, legnépszerűbb térségeket, hogy a lehető legjobb szálláslehetőségeket kínáljuk a kikapcsolódni vágyóknak.

Kiemelt célunk, hogy a szálláskeresők, a leendő vendégek megtalálják a Nekik legmegfelelőbb régiót, majd szállást. Honlapunk főképp azért különbözik versenytársainkétól, mert nálunk csak a legjobbnak ítélt, legszebb és legkedveltebb térségek szálláshelyei szerepelnek (persze folyamatos bővülés mellett). Az egyszerű kezelhetőség is látogatóink kényelmét hivatott szolgálni; nálunk ugyanis nincs szükség bonyolult keresésekre ahhoz, hogy a legjobb szállások közül lehessen válogatni. Oldalunk célja ezeken felül, hogy mindenki megtalálja a pénztárcájának és igényeinek legmegfelelőbb helyet, ahol fel szeretne töltődni (a legolcsóbb vendégháztól a legdrágább luxus szállodáig nálunk minden megtalálható).

vendégház

Elkötelezettek vagyunk a magyar szállásadók iránt. Oldalunkon az összes szálláshelyet ingyenesen tüntetjük fel elérhetőségekkel, honlapcímmel együtt, ezzel is támogatva a tulajdonosokat. Ez az, amiért oldalunk egyedülálló az országban: mi nem kérünk pénzt a szállásadóktól a megjelenésért, mert tudjuk, hogy így is rendkívül sok költséggel kell megküzdeniük. Feladatunknak tartjuk ezért, honlapunk dinamikus fejlődésének biztosításával, a nálunk szereplő szállások népszerűsítését. Felelősek vagyunk a szállásadókért, akik országszerte azon fáradoznak, hogy megfelelő szolgáltatásokkal elégítsék ki vendégeik igényeit. Biztosítanunk kell, hogy elmondhassák javaslataikat, illetve, hogy panasszal élhessenek. Tudjuk, hogy az igazán kellemes kikapcsolódás alapja a jó szálláshely, amit pénz nélkül lehetetlen biztosítani. Ugyanakkor figyelmet kell fordítanunk arra, hogy kedvező reklámozási ajánlatokat alakítsunk ki azok számra, akik ki szeretnék emelni szállásukat a többi közül.

Kiemelten fontosnak tartjuk a szállásadókkal, illetve a szálláskeresőkkel való magas szintű kapcsolattartást. Feladatunk, hogy folyamatosan tájékoztatást adjunk újításainkról, lehetőségeinkről és kedvezményeinkről.

Elhivatottságunkat tükrözi ezen küldetésnyilatkozat is, hiszen egyik konkurens oldal sem fogalmazta meg világosan célkitűzéseit, elveit.

 

magyar fürdő