Bemutatkozás

Oldalunk 2013 januárjában kezdte meg működését azzal a céllal, hogy a legszebb magyar régiók szállásait kivétel nélkül, kategóriákba osztva tüntesse fel. Komoly munka előzte meg a honlap létrehozását, hiszen minden szállásról meg kellett szereznünk az alap információkat ahhoz, hogy rendszerünk a lehető legpontosabb és legrészletesebb legyen. Ez a feladat azonban nem fejeződött be, mivel folyamatosan frissítjük a szállások listáját, illtetve újabb és újabb térségekkel bővítjük a honlapot.

A szállásadókkal való folyamatos kapcsolattartás az, ami reményeink szerint rendszerünket a legjobbá teszi a hazai piacon. Rugalmasságunk titka, hogy mi nem csupán azoknak a vendégházaknak, panzióknak, apartmanoknak és szállodáknak biztosítunk megjelenést, akik hajlandóak fizetni érte, hanem mindenkinek. Természetesen, aki ennél is többet szeretne tenni vállalkozása sikerességéért és ismertségéért, annak lehetősége van többféle reklámozási opció közül is választani. Ezek a lehetőségek szintén úgy alakítottuk ki, hogy azok a leghatékonyabbak legyenek (segítségükkel a vendégek még könnyebben találnak az adott szállásra). A fent említett elemekkel egy egészen új dimenzióba szeretnénk emelni a szállásmenedzsmentet, aminek kulcs eleme a szállásadó-központúság. Ennek lényege, hogy a jól működő, folyamatosan fejlődő szállások sokkal magasabb fokon lesznek képesek kielégíteni a vendégek igényeit, aminek pedig az a feltétele, hogy ne kelljen folyamatosan költségekkel szembesülniük.

A honlap törvényesen szabályozott keretek között működik; fenntartója a Kobold Műhely Bt. A HunAcco elnevezés a Hungarian Accomodation angol kifejezés rövidítése; jelentése: Magyar Szálláshely.

 

Intercontinental