Létezik gyors és olcsó teherautó bérlés?

Teherautó bérlés

Cégünk egy olyan új tevékenységi körbe kezdett, amely miatt vidékre kell majd költöznie a cég székhelyének és egyben a telephelyének is. Ennek következtében szükségünk lesz egyrészt teherautó bérlés, másrészt egyéb logisztikai szolgáltatás igénybevételére, annak érdekében, hogy minél előbb el tudjuk indítani az új szolgáltatásunkat.

Teherautó bérlés vidékre

De miért is szükséges nekünk elköltözni? Egyrészt az a speciális tevékenység és szolgáltatás, amit szeretnénk elindítani az egy csendesebb és főleg támogatóbb önkormányzatot igényel, mint amilyen a budapesti önkormányzatok bármelyike. Másrészt miután több európai ország összeállásával valósul meg a projektünk, ott voltak erre vonatkozó előírások. Így nem maradt más választásunk, mint költözni és a teherautó bérlés révén megoldani ezt a feladatot.

Teherautó bérlés könnyebbségei

Már csak arra voltam kíváncsi, hogy mikor ér el hozzám a feladat, mert általában ezek a különleges és azonnal oldjuk meg dolgok, mindig nálam kötnek ki. És ahogy vártam, meg is keresett a főnök másnap, hogy legyek olyan kedves álljak neki megszervezni a teherautó bérlés ügyét, mert maximum egy hét múlva meg kell kezdenünk a költözködést.…

Kisállat kozmetika és a KATA adózás

Kata vállalkozás

A szomszédommal már hónapok óta tervezgetünk egy közös kata vállalkozás elindításáról, ami nem lenne más, mint egy házhoz érkező, mobil kisállat kozmetika és fürdetés szolgáltatás. Ennek az oka, hogy ma gyakorlatilag nincsen ilyen komplex szolgáltatást nyújtó cég, akik vannak azok is inkább csak egyikre vagy éppen a másikra összpontosítanak.

Kata vállalkozás kutya-macska kozmetikusoknak

Éppen ezért a beszélgetéseink során felmértük, hogy kik is vannak a piacon, és milyen áron dolgoznak. Ezt követően pedig külföldi – természetesen elsősorban amerikai oldalakon – elkezdtem átnézni, hogy mennyire profin lehet ezt csinálni, milyen eszközök és kellékek, jármű kell hozzá. Mert ahhoz, hogy ez a kata vállalkozás sikeres legyen mindent a lehető legnagyobb maximalizmussal és tökéletességgel kell csinálnunk, különben semmi értelme nem lenne az egésznek.

Kata vállalkozás szabályai

Mielőtt elindítottuk a céget, természetesen ki kellett okosítanunk magunkat az adózási törvényekből, rendelkezésekből és arról, hogy egy kata vállalkozás milyen szabályoknak kell, hogy megfeleljen. Erre persze fel lehetett volna fogadni egy könyvelőt is, azonban mi inkább magunktól szerettük volna ennek a feladatát is megoldani, mert ebben hiszünk.…

Radiátor típusok és vásárlás

A magyar háztartásokban néhány kivétellel mindenhol szükség van radiátorokra a fűtés biztosításához. Ezekből a fűtőeszközökből is széles választék áll rendelkezésre, azonban mielőtt belevetnénk magunkat a vásárlásba, érdemes tájékozódnunk és tisztában lennünk azzal, milyen kínálatból választhatunk és abból mi a számunkra legmegfelelőbb választás. Áruházunkban három nagy típusból választhat: különböző acéllemez radiátorok, alumínium radiátorok és törölközőszárító radiátorok állnak rendelkezésére, ráadásul nálunk a legjobbak a radiátor árak.

Régi radiátor

Acéllemez radiátor

Ebben a kategóriában négy csoport készülékei között váltogathat, melyek a következők: Silver radiátor, Dunaferr radiátor, Sanica radiátor és Dunaterm radiátor. A Silver radiátorok kiváló minőségű acéllemezekből készülnek, melyek ideális vastagságuk és sűrű bordázottságuk miatt nagyon magas hőteljesítménnyel üzemeltethetők. A Ventil-Team webáruházában ezek mind megvásárolhatóak.

Egyébként minden acéllemez radiátor ugyanazon technológián alapul, mindegyik lapradiátor, a különböző típusok közti különbségek a lemezek vastagságában, illetve annak minőségében vagy festésében mutatkoznak meg legtöbbször. Minden esetben porszórással festik be őket, oldószer használata nélkül és nyomáspróbának vetik alá a készülékeket az előállítás során.…